Stalling

Kuysten Watersport Bootstalling

Bootstalling voor de winterperiode

Als de zomerperiode tot een eind is gekomen en u niet meer van plan bent op korte termijn te gaan varen, is het een goede keuze om uw boot uit het water te halen en droog en vorstvrij op te slaan. Dit bevordert het behoud van uw vaartuig omdat de boot hiermee beschermd wordt tegen (winterse) invloeden. Daarnaast heeft het gebruik van een winterstalling voor boten nog een aantal praktische voordelen. Als u een goede bootstalling in Noord-Brabant zoekt voor de winterperiode, kunt u prima terecht bij Kuysten Watersport.

All-In-Service

Stalling met All-In Service

Ons bedrijf gaat een flinke stap verder dan het beschikbaar stellen van bootstalling om uw boot een goed onderkomen te bieden voor de winter. Als u ons kent, weet u dat we een uitstekende all-in service bieden. Als de boot toch uit het water is, biedt dit een prima mogelijkheid om deze ook te voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Daarnaast kunnen we de boot intensief voor u reinigen. Uiteraard kunnen we zowel de binnen- als de buitenzijde voor u onder handen nemen.

Heeft u van de zomer wat schade opgelopen of moeten er reparaties worden uitgevoerd? Ook dit kunt u aan ons overlaten. Onze ervaren en zeer vakkundige medewerkers zorgen er graag voor dat uw boot weer in optimale staat voor u klaarligt als het zomerseizoen gaat beginnen!

Kuysten Watersport Bootstalling

Vorstvrije Winterberging Voor Uw Boot

De tijd dat we vanuit een schuur in de achtertuin werkten ligt al een lange tijd achter ons. Het verkrijgen van exclusieve importeur schappen was het begin van een snelle groei van ons familiebedrijf. Om de groei van het bedrijf ook praktisch mogelijk te maken, hebben we diverse werkplaatsen, showrooms en stallingen opgebouwd. Daarbij hebben we naast Kuysten Watersport ook Kuysten Bootcentrum B.V. opgezet. Onder deze naam verzorgen we de stalling van boten en vormen we een perfecte combinatie met de andere service die wij onze klanten aanbieden.

We hebben de beschikking over een bootstalling met een opslagcapaciteit van maar liefst 4000 m2. Iedere boot met een maximale hoogte van 5 meter en een maximale breedte van 4 meter, kunnen we plaatsen. Uiteraard zorgen we voor de perfecte omstandigheden in de winterberging. Iedere boot wordt in de winterstalling op een vorstvrije en overdekte plaats neergezet.

 

Heeft u interesse in meer informatie of persoonlijk advies over het laten vervoeren van een boot, bijvoorbeeld met betrekking tot wat voor ons boottransport de kosten zijn? Neem dan gerust contact met ons op en maak gebruik van onze kennis en ervaring.

Net Die Stap Extra

Haal-En-Breng Service

Wilt u uw boot stallen maar heeft u geen mogelijkheid om de boot te vervoeren? Geen zorgen! Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken kunnen wij uw boot halen en brengen. Met twee vrachtwagens en diepladers draaien we onze hand er niet voor om, om uw boot veilig bij ons in de stalling te verplaatsen.

Ook voor onderhoud en reparatie aan uw boot kunnen wij het transport regelen.

Openingstijden
Doordeweeks / 08:00 – 17:00
Zaterdag / 9:00 – 14:00
Zondag / gesloten

Adres
Jan de Rooijstraat 53
5171DR Kaatsheuvel