Over Ons

Al 29 jaar

Hét Watersport Bedrijf van Brabant

Kuysten Watersport is al 29 jaar hét watersport bedrijf van Brabant. Gevestigd in Kaatsheuvel waar we naast onze showroom ook een reparatiehal en opslag hebben. Kuysten Watersport voorziet jou van zowel nieuwe als tweedehands boten van toonaangevende merken (Regal, Uttern, Formula). Voor alles omtrent boten kunt u bij ons terecht. Van transport tot reparatie en stalling. Ons vrolijke en enthousiaste team heeft gezamenlijk alle deskundigheid in huis om u vakkundig van dienst te kunnen zijn. Uiteraard maakt u bij een bezoek aan Kuysten Watersport kennis met de prettige sfeer binnen ons bedrijf en kunt u profiteren van onze ruime ervaring en uitgebreide kennis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 17.00u en zaterdag van 09.00u tot 14.00u.
Graag verwelkomen wij u in onze prachtige showroom!

Over Ons

Kuysten Watersport

Door onze jarenlange ervaring in de botenwereld kunnen wij u op elk aspect van dienst zien. Bent u op zoek naar een nieuwe boot? Wij zijn exclusief importeur van toonaangevende merken als Regal, Uttern en Formula.

Ook voor tweedehands boten bent u bij ons aan het juiste adres. Doorgaans hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten boten. Heeft u een boot ergens anders gezien? Ook daar helpen wij u graag mee door middel van bemiddeling.

Naast het in- en verkopen van boten zijn wij tevens dealer van de boottrailer merken Pega en Freewheel. Daarnaast  zijn we dealer van Mercury buitenboordmotoren en zijn we een MerCruiser service center voor optimale kennis aan uw motor.

Ten slotte hebben wij een ruim assortiment van JOBE Watersport in onze winkel:
wakeboards, wetsuits, zwemvesten, waterski’s en funbanden.

"Ons vrolijke en enthousiaste team heeft gezamenlijk alle deskundigheid in huis om u vakkundig van dienst te kunnen zijn"

- Andries Kuijsten