Onderhoud & Reparatie

Kuysten Bootonderhoud

Bootonderhoud Is Essentieel

Het goed onderhouden van de boot is essentieel om onbezorgd te kunnen genieten van deze vorm van watersport. U beschermt hiermee uw boot tegen invloeden van weer en wind. Tevens verkleint u hiermee de kans op andere (vaak onnodige) schade en bijbehorende kosten. Voor onderhoud en reparaties zoals buitenboordmotorreparatie in Noord-Brabant kunt u terecht bij Kuysten Watersport. Door onze lange ervaring (29 jaar) en uitstekende vakkennis worden we gezien als hét watersportbedrijf van Noord-Brabant. Als officieel Mercruiser Service center zijn wij dé juiste partner in onderhoud.

Volledige Motor

Revisies

Uw motor laten controleren of reviseren? Kuysten Watersport heeft zeer ruime ervaring in het reviseren van binnen- en buitenboord motoren. Door constant te blijven investeren in het juiste gereedschap, personeel en kennis is geen uitdaging ons te groot.

Hoe kunnen wij u helpen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen hoe u het beste geholpen bent.

Polyester & Staal

Reparaties

Het onderhouden van een gemotoriseerd vaartuig is vrij veel werk en vraagt specialistische kennis. Heeft u de mogelijkheden niet om dit zelf uit te voeren? Dan kunt u zeker terecht bij Kuysten Watersport. Door de combinatie van de uitstekende expertise van onze ervaren vakmensen en onze perfecte (persoonlijk) service worden we gezien als hét adres voor bootservice is Noord-Brabant en verre omstreken.

Voor zowel kleine als grote reparaties aan binnen- en buitenkant kunt u bij Kuysten Watersport terecht. Bent u niet in de gelegenheid om uw boot te transporteren voor reparatie of onderhoud? Ook daar kunnen wij u met onze vrachtwagens met diepladers bij ondersteunen.

All-In-Service

Buitenboordmotor onderhoud

Als de boot een langere tijd heeft stilgelegen, is het zeker verstandig om de motor even goed te laten checken. Het onderhoud aan de buitenboordmotor bestaat uit meerdere werkzaamheden. Denk onder andere aan het checken van buitenboordmotoronderdelen zoals de filters, het controleren van de spanning op de V-snaren, het verversen van de olie, het inspecteren van de accu en het nakijken van het koelvloeistofpeil. Door dit onderhoud met regelmaat uit te (laten) uitvoeren, kunt u een hoop problemen voorkomen. Mocht er al een defect aanwezig zijn, dan voeren wij tevens buitenboordmotorreparatie uit.