Formula

400 Super Sport Crossover

Specificaties

Merk

Formula

Model

400 Super Sport Crossover

Lengte

12.19 m

Breedte

3.66 m

Diepgang

1.02 m

Prijs vanaf

Beschrijving

Introductie van de Formula 400 Super Sport Crossover, een cruciale toevoeging aan de revolutionaire Formula Crossover-vloot – nu vijf modellen sterk en groeiend – die de hele vaarervaring snel verandert. Gebaseerd op de fenomenale 430 SSC, combineert de 400 zelfverzekerde Super Sport-prestaties met Formula’s veelzijdige open boeg en cabine Crossover-elementen. Nu kunnen watersporters verder gaan dan nauw gedefinieerde conventies en genieten van alles wat varen bedoeld was te zijn!

Met een lengte van 40′ en een straal van 12′ centreert de 400 SSC zich op de volledige hoogte van de voorruit en het coupétopontwerp dat de gehele breedte van de cockpit omsluit, zodat gasten zich buiten de grenzen van de smalle stuurhuistraditie van een middenconsole kunnen bewegen. Het Formula Crossover SmartZone ™ -concept creëert aparte ruimtes voor een verscheidenheid aan activiteiten en stimuleert verbindingen tussen gasten, van de uitgestrekte boeg tot driedubbele stuurstoelen tot de buitenkeuken en de U-vormige lounge achter met converteerbaar naar achteren gericht zonnedek en verlengd zwemplatform.

400 SSC-hutten bieden voorzieningen die ongekend zijn in een open boegontwerp, waaronder een converteerbare dinette/slaapplaats plus achterkajuitbed, opstaand privéhoofdcompartiment en entertainmentkombuis met gootsteen en magnetron.

Het FAS3Tech meertraps rompontwerp met quad buitenboordmotoren levert wereldberoemde Formula-prestaties. Breek los in de nieuwste toevoeging aan de Formula Crossover-vloot, de Formula 400 Super Sport Crossover!

Accessoires

De Formula 400 Super Sport Crossover is een van de meest gevierde toevoegingen aan de innovatieve Formula Crossover-vloot, die de hele vaarervaring snel verandert. Met een ontwerp dat is beïnvloed door de baanbrekende 430 SSC, is de 400 SSC een combinatie van Super Sport’s offshore-prestaties en veelzijdige, open boeg- en cabinefuncties van de ongeëvenaarde Crossover-lijn van Formula, zodat u kunt genieten van het beste van alle werelden.

Cockpit
De Formula 400 SSC is een indrukwekkende 40 voet lang en heeft een straal van 12 voet en een diepe V-romp van 21 graden. Met een cockpitruimte van bijna 37 lineaire voet, implementeert de 400 het Formula Crossover SmartZone-concept, dat aparte ruimtes creëert voor verschillende activiteiten en toch gasten aanmoedigt om met elkaar om te gaan.

Andere cockpitfuncties zijn onder meer:

COMFORTABELE, VEELZIJDIGE STUURSTOEL
Het roer is voorzien van driedubbele commandostoelen met comfortabele gebeitelde ondersteuning. De zitting is ook veelzijdig, omdat de zittingbodems kunnen worden aangepast om te zitten, op de rechtopstaande zitting te rusten of te staan. Ook de hoogte van de voetensteun is aanpasbaar.

STRAK DASHBOARD MET VEEL FUNCTIES
Het duurzame composietdashboard heeft een duizelingwekkend scala aan functies, waaronder een Liquid Black zwevend paneel met dubbele Raymarine Axium 12 GPS-breedbeeldkleurenkaartplotters, die kunnen worden geüpgraded naar dubbele Axiom XL 16s of 19s. Andere dashboardfuncties zijn onder meer:

Mercury® DTS met SmartCraft VesselView™
Gebruiksvriendelijke waterdichte tuimelschakelaars
Aantrekkelijke digitale schakeling
Blauwe LED-accentverlichting
Draadloze iPad™-bediening
Afsluitbaar handschoenenkastje
Gewatteerd station voor mobiele apparaten met dubbele USB-oplaadpoorten
Gepolijst roestvrij, met leer bekleed kantelbaar stuurwiel
Elektronisch schakelen en gas geven
Mercury®-joystickbesturing

LUXE ZITPLAATSEN IN DE LOUNGE

Cockpit-stoelen zijn voorzien van verzonken lendenen, prachtige precisiestiksels en sierlijke kleuraccenten. Met het SmartZone-ontwerp van de 400, zijn er twee aparte loungeruimtes – de bakboordbank en de U-vorm naar stuurboord – dit zijn veelzijdige ruimtes waar u kunt lunchen, van de zon kunt genieten of kunt genieten van een ontspannen avondcruise.

De achterste cockpittafel wordt elektronisch bediend met verstelbare hoogtes, waardoor deze geschikt is voor elke activiteit. Er zijn ook 24 bekerhouders te vinden door de cockpit en boeg, zodat elke gast altijd een plek heeft om zijn drankjes vast te zetten.

BUITENKEUKEN
De buitenkeuken is perfect voor het ontvangen van gasten met zijn ruime Corian®-werkblad dat voldoende ruimte biedt voor het bereiden van voedsel. Andere kenmerken zijn onder meer:

Buitenkeuken

Glasvezel spoelbak met een uitschuifbare zelfafdekking
RVS Isotherm uittrekbare koelkast
Elka® kraan
Papieren handdoekhouder
Speciale afvalcontainer
StarBoard®-laden
De Cuisinart®-blender, die veilig in de pantry van de kombuis kan worden opgeborgen
Beschikbare YETI® Tundra® 35 koeler
Beschikbare 120V Kenyon® elektrische grill voor de achterkuip

OPEN BOOG ZITPLAATSEN

De overgang naar de boeg is ook naadloos, dankzij de verzonken cockpitzool en het innovatieve openschuifbare windscherm.

De open boeg van de Formula Boats 400 SSC is voorzien van comfortabele stoelen rondom en biedt meerdere uitzichten om de gasten betrokken te houden. Er is een drievoudig brede naar voren gerichte lounge die overgaat in stuurboordzijden over de volledige lengte die over de voorste boeg en boog naar bakboord lopen. Zo maximaliseert u uw zitmogelijkheden en ruimte.

Andere kenmerken van de boeg zijn:

Opklapbare dubbele armsteun met bekerhouders
Ingegoten koeler naar voren
Vuilniscontainer
Twee Corian-tafels met dubbele hoogte
Beschikbare waterdichte stereobediening met subwoofer
Beschikbare zonnekap met roestvrijstalen steunen

Andries Kuijsten

Andries Kuijsten

info@kuystenwatersport.nl
+31 416 272 853

Openingstijden
Doordeweeks / 08:00 – 17:00
Zaterdag / 9:00 – 14:00
Zondag / gesloten

Adres
Jan de Rooijstraat 53
5171DR Kaatsheuvel