Formula

330 Crossover Bowrider

Specificaties

Merk

Formula

Model

330 Crossover Bowrider

Lengte

10.06 m

Breedte

3.12 m

Diepgang

0.89 m

Prijs vanaf

Beschrijving

Van stuurpen tot achtersteven, alles aan de Formula Crossover Bowrider-serie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diegenen die op zoek zijn naar een grote, luxe bowrider met comfortabele overnachtingsmogelijkheden. Dit is waar uitmuntendheid en verfijning elkaar ontmoeten en superioriteit en authenticiteit elkaar ontmoeten. De Formula 330 Crossover Bowrider belichaamt deze innovatieve combinatie en is in elk opzicht de luxe sportboot, gecombineerd met Formula-prestige en uw persoonlijke touch.

Accessoires

De 330 Crossover Bowrider is 33 voet lang, heeft een straal van 10 voet-3-inch en is anders dan alles wat je ooit hebt meegemaakt. Dit schip is echt een unieke creatie, bedacht door de exclusieve ontwerper van Formula Boats, John Adams.

De 330 CBR heeft een 21-graden diepe V-romp die ongeëvenaarde stabiliteit en een soepele, krachtige vaart op het water biedt. Extra functies zijn onder meer een ruime cockpit en cabine, voldoende opbergruimte en eindeloze ontspannings- en entertainmentopties. Bovendien kunt u, net als alle Formula Boats, uw boot naar wens aanpassen.

COCKPIT
Voor veel watersporters is de cockpit waar ze als eerste verliefd op worden, vooral wanneer ze aan boord gaan van de Formula Crossover Bowrider-boot met optionele dubbele buitenboordmotoren. Een gestroomlijnde cockpit met gemakkelijke toegang tot elektronica en verstelbare stoelen maken het gemakkelijk om de hele dag aan het roer door te brengen.

Hier zijn een paar dingen die de Formula 330 CBR onderscheiden van de rest:

Zitplaatsen: De 330 heeft een geheel nieuwe dubbele positie voor commando- en begeleidingszitplaatsen, zodat u kunt zitten, staan ​​of rusten met uw stoel rechtop, of de afzonderlijke rugleuningen naar voren en naar achteren kunt verstellen.
Dash: Het vloeibare zwarte aluminium dashboard herbergt een Raymarine Axiom Pro 9 S GPS, chromen shifters en gashendels, waterdichte tuimelschakelaars en Livorsi-meters. De op het dashboard gemonteerde stereo is gemakkelijk toegankelijk van achter het met leer omwikkelde roestvrijstalen stuur, zodat u muziek kunt afspelen via de acht maritieme luidsprekers van de boot.
Stijl: Geniet van de strakke, moderne stijl van een gestoffeerde wenkbrauw en een dashboard van glasvezelcomposiet dat het zwart en chroom van het dashboard aanvult.
ONTSPANNING
Bij de Formula 330 Bowrider draait alles om ontspanning en gemak. Daarom vindt u 22 bekerhouders in de boeg en cockpit en een ruime lounge aan bakboordzijde met achter- en converteerbare stuurstoelen. De stuurboord is voorzien van L-vormige loungestoelen met converteerbare rugleuningen. Alle stoelen hebben contouren met ingewikkelde, stijlvolle details en texturen, met verzonken lumbale gebieden, Corian®-oppervlakken en verfijnde blauwe LED-verlichting om de sfeer te bepalen.

U kunt de Corian® aanrechttafel aanpassen aan verschillende activiteiten of hem verlagen om een ​​verlengstuk te worden van de toch al ruime serre.

OPSLAGRUIMTE
Of u nu een nachtelijke reis plant en ruimte nodig heeft voor alle benodigdheden of een grote groep dierbaren host, de beschikbaarheid van opslagruimte is cruciaal. Toen we begonnen met het maken van de Crossover Bowrider, wisten we dat we voldoende opslagruimte wilden hebben om je te helpen al je uitrusting en uitrusting mee te nemen. De opslagfuncties van de boot zijn onder meer:

Speciale lockers voor tafels.
Vloeropslag voor grote spullen.
Een verlichte lazarette in de vloer voor apparatuur.
Een afsluitbaar dashboardkastje in het dashboard.
Kofferbak onder de serre.
Opbergruimte onder de L-vormige salon.
Boogopslag onder het kussen.

Andries Kuijsten

Andries Kuijsten

info@kuystenwatersport.nl
+31 416 272 853

Openingstijden
Doordeweeks / 08:00 – 17:00
Zaterdag / 9:00 – 14:00
Zondag / gesloten

Adres
Jan de Rooijstraat 53
5171DR Kaatsheuvel